Novinka v mé nabídce služeb je Magnetoterapie.

07.03.2018 23:11

Magnetická stimulace je zaměřená na léčbu a posílení organizmu pomocí pulzujícího nízkofrekvenčního magnetického pole. Dlouhodobé zkušenosti a početné klinické studie ukazují, že pulzující magnetické pole působí na rozhraní buněk v tkáních a jeho účinek je založený na změně elektrického potenciálu na povrchu buněk. Tento fenomén působí na zmírnění bolesti (analgetický účinek), regeneraci hloubkových tkání, podporu metabolických procesů, zrychlení regenerace buněk a léčebných procesů, zpomalení zápalových procesů, odstranění svalového napětí a otoků, harmonizaci autonomní nervové soustavy, posílení a stabilizaci kostních tkání a zmírnění bolesti kloubů a svalů.
Magnetoterapii je vhodné používat jako součást léčebného plánu při současné aplikaci jiných léčebných metod. Pacient se nesvléká, pole prostupuje oděvem i sádrovou fixací. Při použití nízké indukce nejsou kontraindikací ani kovové materiály v těle pacienta. Léčba je aplikována opakovaně, například 1x denně 25 minut, u postižení skeletu častěji, doporučený minimální počet aplikací je cca 12. Pokud po 7 až 10 aplikacích nedojde k žádnému zlepšení, terapie se zpravidla ukončí. U některých pacientů se objevuje přechodné zhoršení po 2 až 3 aplikacích, to by však neměl být důvod k přerušení léčby. Někdy se efekt dostaví až s několikatýdenním odstupem po skončení kúry.

Cena magnetoterapie

Magnetoterapii si lze objednat nad rámec péče hrazené pojišťovnou, jako nástavbu vašich léčebných procesů, nebo v rámci preventivní medicíny.

Magnetoterapie trvající 25 minut stojí cca 199 Kč.

Cyklus 6 terapií (6x 25 minut) stojí cca 1100 Kč.

Cyklus 12 terapií (12x 25 minut) stojí cca 2100 Kč

 

Fotka uživatele Fit live.

 

 

Zpět